Main Page Corporate Products References Careers Contact
USEFUL INFORMATION
Mermerit Nedir?
 
Mermerit Nerelerde Kullanılır?
 
Mermerit ile Mermerin Farkı
 
Mermeritin Özellikleri
 
Kalite Kontrolü Nasıl Yapılır?
 
USEFUL INFORMATION  »  Mermerit Nerelerde Kullanılır?

Mermerit Mutfak tezgahı, kuaför tezgahları, okul, lokanta, hastane, turistik tesisler, kurumlar, kooperatifler vb. için çok evyeli lavabo dökümü, hilton lavabo karşılama bankoları, sınırsız renk ve model seçenekleri ile mermerit imalatı olanaklıdır.
 
Mermerit günümüzde mutfak, banyo tezgahları, evye, damlalık, alınlık gibi pek çok üründe kullanılmaktadır. Ürünün içeriğinden dolayı kimyasal maddelere (asitlere, bazlara, yağlara) ısı ve ateşe, darbelere ve lekelere karşı oldukça dayanıklıdır. Ürünün, yüzeyi pürüzsüz ve gözeneksiz, su geçirmez, yanmaz ve hijyeniktir. İstenilen renkte, şekilde ve ebatta üretilebilmesinin yanı sıra evye,arka süpürgelik ve ön çıtaların yekpare olması ürüne ayrıcalık kazandırmaktadır. Dökülen asit, yağ, yoğurt suyu, kola, çay, limon suyu, asitli temizleyicilerden etkilenmez. Sıvıları kesinlikle emmez, yüzeyinde gözenekler olmadığından dolayı leke oluşturmaz, kir, bakteri ve mikropların oluşumuna izin vermez. Limon, sirke ve benzeri türde asitlerden etkilenmemesi, gözeneksiz olması ve ek yerlerinin pürüzsüz olması nedeniyle herhangi bir leke ve bakteri mikrop oluşumuna izin vermemesi, kolay temizlenebilmesi gibi özelliklerinden dolayı konutlar, bürolar, oteller için ideal bir malzemedir. Basit temizleme malzemeleriyle (sıvı olanlar tercih edilmelidir) kolayca temizlenir.
 
Mermerit yıllarca ilk günkü özelliklerini korur, renginde ve yüzeyinde herhangi bir değişme olmaz. Mermeritlerde çok çeşitli renk seçenekleri mevcuttur. Mermeritin çok geniş kullanım alanları vardır: Mutfak tezgahları ve bankolarında, Banyo dolapları için hazırlanan lavobolarda, Duvar kaplamalarında, (plaka olarak) Masa, sehpa ve dekoratif amaçlı malzemelerde, Okul, hastane, klinik, labaratuvar ve yemek teşhir yerleri gibi hijyen olması gereken mekanlarda, Banka ,fast food gibi müşteri kabul bankolarında, Bilgisayar masalarında, Otel, tatil köyleri ve dinlenme tesislerinde fazlasıyla kullanılır.


    Copyright © 2024 Mermerit - Solid Surface- Mutfak Tezgahı- DuÅŸ Teknesi - Lavabolar - Ä°zmir| Tüm Haklarý Saklýdýr.